Create an Account - Increase your productivity, customize your experience, and engage in information you care about.
View All Calendars is the default. Choose Select a Calendar to view a specific calendar. Subscribe to calendar notifications by clicking on the Notify Me® button, and you will automatically be alerted about the latest events in our community.
October 11, 2018, 5:30 AM - 6:15 AM
Energize during this early morning total body, heart pumping, and strength conditioning workout. This 45-minute class combines full-body strength training with cardio intervals.
October 11, 2018, 10:00 AM - 11:00 AM
Enjoy a relaxing series of stretches created to help your flexibility, range of motion, balance and posture. This 60 minute “yoga-inspired” stretching class focuses on breathing techniques and relaxation. Please bring a floor mat.
October 11, 2018, 11:15 AM - 12:00 PM
Get fit and have fun while you use a chair for this 45 minute exercise class. Weights, resistance tubes, and balls will be used for resistance, and a chair will be used for seated and/or standing support.
October 11, 2018, 12:15 PM - 12:45 PM
This 30 minute class using Pilates exercises will help develop core strength, longer, leaner muscles and will teach precise control in all movements. This class is done barefoot or in your socks. Please bring a floor mat.
Having a strong core is a must. This 30 minute class using Pilates exercises will help develop core strength, longer, leaner muscles and will teach precise control in all movements. This class is done barefoot or in your socks. Please bring a floor mat. Instructor: Carla Barnett
October 11, 2018, 4:30 PM - 5:15 PM
This program takes you- one step at a time- from a non-runner to someone who can finish a 5K. Three days a week for 45 minutes will transition you from the couch to walking to running over 9 weeks. We will finish by running the Logan Avenue 5K on November 3!
October 11, 2018, 5:30 PM - 6:30 PM
This 60- minute class combines kickboxing techniques with intense cardio providing a great workout for the whole body. Bring a floor mat.
October 11, 2018, 5:30 PM - 6:15 PM